- زرگری، ع.، 1345. گیا هان دارویی، جلد اول، چاپ دوم، انتشارات امیر کبیر، 947 صفحه.
- ثابتی، ح.، 1355. جنگلها، درختان و درختچه های ایران، انتشارات سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، 810 صفحه.
- صدری، ح.، 1374. روغنهای اسانسی مرکبات. مجله پژوهش و سازندگی، 26: 33-28.
- Atal, C.D. and Kapur, B.M., 1989. Essential oils, isolation in cultivation and utilation of aromatic Plants, Regional research laboratory, Jammu-tawi, India, 748p.
- Castle, W. S., 2003. Citrus Industry Magazin, 84(9): 16-20
- Klemme, D., 1987. Contact 55, Haarman & Reimer Gmbh, Holzminden, Germany.
- Guenther, E., 1952. The Essential Oils, Vol: 6, Robert E. Krieger Publishing Company. Malabar, Florida, 164-180.
- Reinecius, G. 1994. Source Book of Flavours. Chapman&Hall, New York, London, p 223.
- Shaw, P.E. and Coleman, R.L, 1977. Journal of Agricaltural and Food Chemistry, 22: 785-787.
- Vora, J.D. and Mathews, R.F. 1983. Preparation and chemical composition of organic oil, Journal of Food Science, 48-50.
- Owusu-Yaw, J., Mathews, R.F. and West, P.F., 1986. Alcohol deterpenation of orange oil, Journal of Food Science, 51-56.