آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,192,234
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,254,953
یقبانی, مسعود. (1390). مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی‌های کیفی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 41-50. doi: 10.22092/aridse.2011.102231
مسعود یقبانی. "مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی‌های کیفی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1390, 41-50. doi: 10.22092/aridse.2011.102231
یقبانی, مسعود. (1390). 'مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی‌های کیفی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 41-50. doi: 10.22092/aridse.2011.102231
یقبانی, مسعود. مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی‌های کیفی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 12(2): 41-50. doi: 10.22092/aridse.2011.102231


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب