آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,073
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,163
شرایعی, پروین, گنجی‌مقدم, ابراهیم. (1392). تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 59-72. doi: 10.22092/aridse.2013.102068
پروین شرایعی; ابراهیم گنجی‌مقدم. "تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1392, 59-72. doi: 10.22092/aridse.2013.102068
شرایعی, پروین, گنجی‌مقدم, ابراهیم. (1392). 'تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 59-72. doi: 10.22092/aridse.2013.102068
شرایعی, پروین, گنجی‌مقدم, ابراهیم. تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 14(1): 59-72. doi: 10.22092/aridse.2013.102068


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب