آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,565,161
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,201,195
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. (1393). رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 13-26. doi: 10.22092/aridse.2014.102043
ندا مالکی; فرامرز خدائیان; سیدمحمد موسوی. "رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1393, 13-26. doi: 10.22092/aridse.2014.102043
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. (1393). 'رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 13-26. doi: 10.22092/aridse.2014.102043
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 15(3): 13-26. doi: 10.22092/aridse.2014.102043


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب