آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,904,744
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,345,699
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
محسن زلفی; فرامرز خدائیان; سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی; مریم هاشمی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب