آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,048
تعداد مقالات34,079
تعداد مشاهده مقاله46,506,581
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,560,641
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
محسن زلفی; فرامرز خدائیان; سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی; مریم هاشمی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب