آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,862
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,467
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
محسن زلفی; فرامرز خدائیان; سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی; مریم هاشمی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب