آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,924
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,557
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 65-78. doi: 10.22092/erams.2015.101999
اکبر زمانی; هادی الماسی; بابک قنبرزاده. "تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 65-78. doi: 10.22092/erams.2015.101999
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). 'تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 65-78. doi: 10.22092/erams.2015.101999
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 65-78. doi: 10.22092/erams.2015.101999


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب