آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,023
تعداد مقالات33,777
تعداد مشاهده مقاله45,118,160
تعداد دریافت فایل اصل مقاله53,580,247
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
اکبر زمانی; هادی الماسی; بابک قنبرزاده. "تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). 'تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 65-78. doi: 10.22092/jaer.2015.101251


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب