آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,756,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,316,258
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم‌زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 37-50. doi: 10.22092/jaer.2015.101249
محسن زلفی; فرامرز خدائیان; سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی; مریم هاشمی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 37-50. doi: 10.22092/jaer.2015.101249
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم‌زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 37-50. doi: 10.22092/jaer.2015.101249
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم‌زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 37-50. doi: 10.22092/jaer.2015.101249


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب