1- حسنی نیا، د.، (1385) بررسی میزان آفلاتوکسین در شیر گاوداریها و کارخانجات شیر پاستوریزه کرمانشاه. پایان نامه دکترای عمومی دامپزشکی دانشگاه تهران، صفحه 43.##
2- گیتی، ک.، بکایی، س. و خراسانی، ا.، (1377) مطالعه میزان آلودگی شیرهای تحویلی به کارخانجات شیر پاستوریزه تهران به آفلاتوکسین M1 با استفاده از روش الایزا. مجله بهداشت ایران شماره 42 -40، صفحات 165 - 163. ##
3- محسن زاده، م.، (1384) اهمیت کنترل و بررسی آفلاتوکسین در شیر و مواد لبنی. مجموعه مقالات برگزیده اولین جشنواره شیر منطقه شمال کشور. دانشگاه مازندران –ساری، صفحه 106##
4- نوریان، ا.، معینی، م. م و بحیرائی، ا.، (1386) اصول تجزیه خوراک دام و طیور. دانشگاه رازی، صفحه 201.##
5- Alborzi, S. ‚ Pourabbas‚ B. and Astaneh. B. (2006) Aflatoxin M1 contamination in pasteurized milk in Shiraz (South of Iran). Food control 17: 582 – 584.##
6- Anonymous. (1999) Enzyme immunoassay for the quantitative analysis of aflatoxin M1 in milk. Art NO: R1101, R-Biopharm Gmbh , Darmstadt, Germany. ##
7- EEC. (1998) Regulation No. 1525 / 98 / EC of 16 July 1998. Laying down regulation‚ the sampling methods of analysis for the official control of the levels for certain contaminants in food staffs. Official Journal of the European communities. L 201. 43 – 46‚ 39 – 101.##
8- Fremy, J. M. (1989) Immunochemical methods of analysis for aflatoxin M1. Mycotoxin in dairy production. Publ. By Elsevir London, lsbn. 1-85166-369-x , PP: 109-120. ##
9- IARC‚ Monographs on the evaluation of carcinogenic risks to humans – some naturally occurring substances. Food items and constituents heterocyclic aromatic amines and mycotoxins. V 65: 445 – 466.##
10- Gowda‚ N. K. S.‚ Suganthi‚ R. U. malathi‚ V. and Raghvend.A. (2006) Efficacy of heat treatment and sun drying of a toxin – contaminated feed for reducing the harmful biological effects in sheep. Animal feed science and technology. ANIFEE – TT 594، pp: 9.##
11- Jain, N. C. (1986) Schalm veterinary haematology. 4 thd. Lea and Febieger. Publication Philadelphia. PP: 178-207. ##
12- Kamkar‚ A. (2005) A study on the occurrence of aflatoxin M1 in raw milk produced in Sarab city of Iran. Food control 16‚ 593 – 599.##
13- Manolescu, N., Barza, H. Caprarin, A. and Sinchievici. B. (1978) Methods of hematology in animals. 2 nd ed. Ed. Bucharest, Romania. ##
14- Oswald‚ P. I.‚ Bouhet‚ S. Marin‚ D. E. Pinton‚ P. and Taranul. I. Mycotoxin effects on the pig immune system. Pig industry. Engormix. com.##
15- Osweiler‚ G.D.‚ (2005) Aflatoxin and animal health. Veterinary diagnostic laboratory. Iowa state university. 2005. occurrence of aflatoxin Iowa and nearby states. Iowa grain. org.##
16- Oveisi‚ R. M. ‚Jannat‚ B. Sadeghi‚N. and Hajimahmoodi. M. (2006) Present of aflatoxin M1 in milk and infant milk products in Tehran‚ Iran. Food control‚ doi: 10. 1016.##
17- Rain bow‚ L. ‚ Maxwell‚ S. M. and Hendrichse. M. (1994)Ultra structural changes in murine lymphosytes in cluced by aflatoxin B1. Mycopathologia. 125: 33 – 39.##
18- Silvotti‚ L. ‚ Dilecee‚ R. Bonomi‚ A. Borghetti‚ P. Perillo‚ A. Piedimonte‚ G. Corrad‚ A. and Cabass. E. (1995) Invitro responses of macrophages and lymphocyte of pigs feed with aflatoxin B1 and G1. Journal of veterinary pathology. 1: 117 –121.##
19- www.nti.ir . The sampling methods of analysis for mycotoxins in foodstaffs.##