آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,746,361
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,315,705
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1383). نقش امولسیفایرها، درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان نیمه حجیم صنعتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), 25-36.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی. "نقش امولسیفایرها، درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان نیمه حجیم صنعتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 4, 1383, 25-36.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1383). 'نقش امولسیفایرها، درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان نیمه حجیم صنعتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), pp. 25-36.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. نقش امولسیفایرها، درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان نیمه حجیم صنعتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1383; 5(4): 25-36.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب