- ارقامی، ن و بزرگ نیا،ا.1370. آمار چند متغیره کاربردی.(تالیف کارت سویو استاوا). چاپ اول. آستان قدس رضوی، 420 ص.
2-پیمان،م. 1379. بررسی عوامل شکستگی دانه در فرآیند پوستکنی شلتوک. رساله دوره دکتری مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
3- خوشحال، م و مینایی، س. 1382. بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند خشکاندن شلتوک با استفاده از خشک کن عمودی لایه نازک. مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی انرژی،782-773.
4-رفیعی، ش. 1376. بررسی روش متداول خشک کردن شلتوک. پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران.
5-سلیمانی، م. 1377. تاثیر پارامترهای خشککن بر خصوصیات کیفی در شکنندگی برنج. پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
6- عارفی، ح، باباپور، ج، اشراقی، ا. و فقیه نصیری، ز. 1373. بررسی و تعیین بهترین درصد رطوبت شلتوک هنگام تبدیل به برنج سفید و تعیین راندمان تبدیل ارقام آمل3 و هراز. گزارش پژوهشی موسسه تحقیقات برنج شمال، مازندران.
7-کیانمهر، م. 1380. بررسی عوامل موثر فیزیکی در ترک خوردگی شلتوک در خشککن با جریان معکوس شونده هوا. رساله دوره دکتری مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
8-هاشمی سلیمانی، س. 1374. طرح بهینه سازی خشککن ثابت بستر افقی با بررسی ضایعات. پایان نامه کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
9- Courtois, F., Abud, M. and Bonazzi, C., 2001. Modeling and Control of a Mixed-Flow rice dryer with emphasis on breakage quality. Journal of Food Engineering, 49: 303-309.
10- Juliano, B. O., 1985.Rice, Chemistry and Technology. American Association of Cereal Chemists.
12- Juma Omar, S. and Yamashita, R., 1978. Rice Drying, Husking and Milling.
Part1, Drying. Agricultural Mechanization in Asia, Africa and Latin America, 18(2):43-46.
13- Kunze, O. R. and Chudhury, M., 1972.Moisture adsorption related to the tensilestrenghtof rice., In: Rice, Production and Utilization. Ed. Bor S. Luh, AVI Publishing Co, INC. 49: 684-696.
14-Mondoza, E. E. and Rigor, A. C., 1983. Quality deterioration in on from level of operation, Naphir project. Research Reports of food Terminal, Manila.
15- Teter, N., 1987. Paddy Drying Manual. FAO of the United Nations.
16- Wiset, L., Srzednicki, G. and Driscoll, R., 2001.Effects of high temperature drying onrice quality. Agricultural Engineering International: the CIGR Journal of Scientific Research and Development. Manuscript. FP01003.