1- آمارنامه کشاورزی سال زراعی (79-78). دفتر آمار و فنآوری اطلاعات. وزارت کشاورزی. نشریه شماره 03/80.
2- بینام. 1376. گزارش طرح مطالعاتی برآورد میزان ضایعات پس از برداشت و بررسی علل آن. دفتر برنج. سازمان جهاد کشاورزی گیلان. رشت.
3- پیمان، م.ح.1378. بررسی عوامل شکستگی دانه در فرایند پوستکنی. رساله دکتری. دانشکده کشاورزی. دانشگاه تربیت مدرس.
4- حیدری سلطان آبادی، م.1378. طراحی،ساخت و ارزیابی سیستم اصلاح شده سفیدکن برنج. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تربیت مدرس.
5- خوش تقاضا، م. ه. و همکاران. 1380. بررسی کیفی اثر تیغه و مقدار ورودی برنج در سفیدکن اصطکاکی. مجله دانشگاه شهید چمران اهواز. جلد 24، شماره2.
6- شاکر، م. و همکاران. 1381. مقایسه ترکیبات مختلف دستگاههای تبدیل برنج و انتخاب بهترین آنها. خلاصه مقالات. دومین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون. کرج.
7- شاکر، م. و همکاران. 1377. بررسی میزان شکستگی برنج در کارگاههای تبدیل برنج،منطقه کربال مرودشت. مجموعه مقالات علمی-تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. شماره 11.
8- قوامی، ش.1381.بررسی اثر دور توپی و درجه سفیدکنندگی بر روی میزان برنج خرد شده رقم خزر در دستگاه سفیدکن. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تهران.
9- Ahmed, A. and M. A. Mazed. 1996. Improving the rice post-harvest technology in Bangladesh. A. M. A. 27, 37-43.
10- Araullo, E. V., D. B. Depaudua and M. Graham. 1976. Rice post-harvest technology. International Development Research Center, Ottawa, Canada.
11- Bandyopadhyay, S. and N. C. Roy. 1992. Milling of paddy. In: Rice process Technology. New Delhi: Oxford and IBH publishing Co. India, 158-175.
12- Induswamy, Y. M. and K. R. Bhatta Charya. 1979. Breakage of rice during milling. Effect of kernel defects and grain dimension. J. of Food. Proc. Eng. 3-29.
13- Wimberly, J. E. 1983. Paddy rice post harvesting industry in developing countries. Internatinal rice research institute. IRRI. Manila Philipines.