ساکی, علی اصغر, حسینی سیر, سید علی, زمانی, علیرضا. (1393). اثر ریشه سرخارگل و آنتی بیوتیک برعملکرد، وزن اندام ها، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(105), 153-166. doi: 10.22092/asj.2015.100738
علی اصغر ساکی; سید علی حسینی سیر; علیرضا زمانی. "اثر ریشه سرخارگل و آنتی بیوتیک برعملکرد، وزن اندام ها، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 105, 1393, 153-166. doi: 10.22092/asj.2015.100738
ساکی, علی اصغر, حسینی سیر, سید علی, زمانی, علیرضا. (1393). 'اثر ریشه سرخارگل و آنتی بیوتیک برعملکرد، وزن اندام ها، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(105), pp. 153-166. doi: 10.22092/asj.2015.100738
ساکی, علی اصغر, حسینی سیر, سید علی, زمانی, علیرضا. اثر ریشه سرخارگل و آنتی بیوتیک برعملکرد، وزن اندام ها، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(105): 153-166. doi: 10.22092/asj.2015.100738