رئیسی, مینا, صفامهر, علیرضا, خدایی آشان, صابر, حبیبی, رامین. (1393). اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(105), 103-120. doi: 10.22092/asj.2015.100733
مینا رئیسی; علیرضا صفامهر; صابر خدایی آشان; رامین حبیبی. "اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 105, 1393, 103-120. doi: 10.22092/asj.2015.100733
رئیسی, مینا, صفامهر, علیرضا, خدایی آشان, صابر, حبیبی, رامین. (1393). 'اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(105), pp. 103-120. doi: 10.22092/asj.2015.100733
رئیسی, مینا, صفامهر, علیرضا, خدایی آشان, صابر, حبیبی, رامین. اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(105): 103-120. doi: 10.22092/asj.2015.100733