آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,417,040
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,193,369
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
امیر حسین دانای طوس; حسین فرازمند; علی اولیائی ترشیز; محمد سیرجانی. "تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1392, 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). 'تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 1(2): 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب