آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,439,333
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,507,034
Esmaeilzadeh Moghaddam, M., Jalal Kamali, M. R., Kazemi, S., Amini, A., Bozorgipour, R., Najafian, G., Baghaei, N.. (1389). Assessment of high molecular weight glutenin sub-units and baking quality related traits in some of the Iranian bread wheat (Triticum aestivum L.) landraces. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 29-40.
M. Esmaeilzadeh Moghaddam; M. R. Jalal Kamali; S. Kazemi; A. Amini; R. Bozorgipour; G. Najafian; N. Baghaei. "Assessment of high molecular weight glutenin sub-units and baking quality related traits in some of the Iranian bread wheat (Triticum aestivum L.) landraces". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1389, 29-40.
Esmaeilzadeh Moghaddam, M., Jalal Kamali, M. R., Kazemi, S., Amini, A., Bozorgipour, R., Najafian, G., Baghaei, N.. (1389). 'Assessment of high molecular weight glutenin sub-units and baking quality related traits in some of the Iranian bread wheat (Triticum aestivum L.) landraces', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 29-40.
Esmaeilzadeh Moghaddam, M., Jalal Kamali, M. R., Kazemi, S., Amini, A., Bozorgipour, R., Najafian, G., Baghaei, N.. Assessment of high molecular weight glutenin sub-units and baking quality related traits in some of the Iranian bread wheat (Triticum aestivum L.) landraces. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 1(1): 29-40.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب