آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,137
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,185
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. (1391). مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
سیدهادی پیغبردوست; مریم جعفرزاده مقدم; صدیف آزادمرد دمیرچی; رویا آقاقلی زاده. "مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1391, 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. (1391). 'مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(4): 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب