آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,830
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,919
ایوز, منا, مشرف, لاله. (1391). تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 51-60. doi: 10.22092/jaer.2013.100288
منا ایوز; لاله مشرف. "تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1391, 51-60. doi: 10.22092/jaer.2013.100288
ایوز, منا, مشرف, لاله. (1391). 'تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 51-60. doi: 10.22092/jaer.2013.100288
ایوز, منا, مشرف, لاله. تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(4): 51-60. doi: 10.22092/jaer.2013.100288


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب