آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,033
تعداد مقالات33,936
تعداد مشاهده مقاله45,326,629
تعداد دریافت فایل اصل مقاله64,526,850
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی. "تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1391, 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1391). 'تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(2): 97-108. doi: 10.22092/jaer.2012.100275


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب