آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,811,376
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,319,184
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
حسن فضائلی; عبدالحسین معیر; حسین شفیعی ورزنه; علی فرهپور. "اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 12, 1393, 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). 'اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), pp. 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 3(12): 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب