آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,005,602
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,922,680
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
حسن فضائلی; عبدالحسین معیر; حسین شفیعی ورزنه; علی فرهپور. "اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 12, 1393, 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). 'اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), pp. 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 3(12): 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب