1) اشکورقربانی، ح.، ک. جعفری خورشیدی و م.ع. جعفری. (1385). بررسی اثر روشهای مختلف فرآوری شیمیایی بر میزان تجزیهپذیری دیواره سلولی کاه سویا، پایانامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاداسلامیواحد قائمشهر.
2) آمارنامه کشاورزی محصولات باغی (دایمی)، (1385). مدیریت طرح و برنامه سازمان کشاورزی جهاد کشاورزی استان مازندران.)
3) بیات کوهسار، جواد.(1386). تعیین مولفههای تجزیهپذیری، خصوصیات فیزیکی و ترکیبات شیمیایی تفاله خشک مرکبات و اثر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد.
4)جعفرزاده،، ع. ک. جعفری خورشیدی و م.ع. جعفری. (1385). بررسی اثر روشهای مختلف فرآوری شیمیایی بر میزان تجزیهپذیری دیواره سلولی کاه برنج، پایانامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامیواحد قائم شهر.
5) فتوحی قزوینی، رضا. (1379). پرورش مرکبات در ایران. انتشارات دانشگاه گیلان .
6) فضائلی، ح. (1371). شناسایی وکاربرد تفاله و پس ماندههای مرکبات در تغذیه دام استان گیلان، پژوهش سازندگی، سال چهارم، شماره: 14. ص 26 تا 31.
7) نصیری، علی. (1380). استفاده از تفاله مرکبات در جیره برههای نر پرواری زل . انتشارات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مازندران. نشریه شماره 214.
8) Amerman,E.P. (1996). Addition of long hay and sodium bicarbonate to pelleted and meal lamb diet high in citrus pulp.J.Anim. Sci. 25:263 (Abstract).
9) Amerman,C.B., Henry, P.R., (1991). Citrus and vegetable products ruminant animals. In: Proceeding of the Alternative Feeds for Dairy and Beef Cattle Symposium, St. Louis, MO, USA, pp. 103-110
10) AOAC .(1990). Association of official analytical chemists. Agriculture chemists. Washington DC. 16th ed.
11) Ensminger. M.E., Oldfield, J.E., Heinemann, W.W., (1980). Feeds and Nutrition, 2nd ed. The Ensminger publishing company, Clovis, CA, USA.
12) Kale, P.N., Adsule, P.G., (1995). Citrus In: Salunkhe, D.K., S.S. (Eds.), Handbook of Fruit Science and Technology: Production. Composition, Storage, and Processing. Marcel Dekker, Inc., New York .NY.USA,pp. 39-65.
13)Martinez-Pascual,J.,Fernandez-Carmona, J., (1980a). Composition of citrus pulp. Anim. Feed Sci. Technol. 5,1-10.
14) Miron, J., Yosef, E., Ben- Ghedalia, D., (2001). Composition and invitro digestibility of monosaccharide constituents of selected by-product feeds. J. Agric. Food Chem. 49, 2322 – 2326.
15) National Research Council(NRC), (1988). Uutrient Requirement of Dairy Cattle, 6th rev. ed. National Academy Press, Washington, DC,USA.
16) National Research Council(NRC), (1982). Unitd States- Canadian Tables of feed Composition. 3rd rev. ed. National Academy Press, Washington, DC,USA.
17) National Research Council(NRC), (2001). Uutrient Requirement of Dairy Cattle, 7th . rev. ed. National Academy Press, Washington, DC, USA