آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,931,673
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,421,946

1.

مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 129-141
مهدی آل‌‌بوفتیله؛ سید حسن جلیلی؛ سمیرا جدی؛ فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب