آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,801,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,718,769

1.

ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 102-112
محمدرضا اسدی؛ علی کلانتری حصاری؛ سید سهیل قائم مقامی؛ نازنین مصلح؛ بهناز قربان زاده؛ پویا عبدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب