آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,997,713
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,151,729

1.

آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 195-208
مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

2.

بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 1-14
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی تغییرات رنگ آب‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک با کمک روش‌شناسی سطح پاسخ

دوره 22، شماره 79، آذر 1400، صفحه 81-96
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

4.

بررسی و ارزیابی خصوصیات مهندسی سیستم اهمیک طی فرایند پختن قارچ دکمه ای

دوره 23، شماره 83، آذر 1401، صفحه 87-102
مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب