آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,848,752
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,230,438

1.

استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 151-166
مارال خوش کیش؛ مریم قراچورلو؛ سمیرا یگانه زاد

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 63-80
ارمغان سالم؛ سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ الهام آل حسینی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب