آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,797,348
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,717,435

1.

ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 475-486
سرور اسفندیاری؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

2.

بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308

دوره 9، شماره 37، اسفند 1399، صفحه 17-30
محمد رضا بهرامی؛ iman hajkhodadadi؛ حسینعلی قاسمی

3.

تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی

دوره 20، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 1-18
الناز قنبری؛ مصطفی سلطانی؛ سوده محمدی

4.

تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 93-108
زهرا ملک زاده؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی

5.

راهکار مناسب در کاهش اثرات شوری و سمیت بور آب آبیاری در نهال پایه نارنج

دوره 1، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 22-26

6.

مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد، اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 179-190
حدیث حیدری؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب