آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,720
تعداد مقالات30,985
تعداد مشاهده مقاله26,790,225
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,127,712

1.

بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب

دوره 22، شماره 2، دی 1402، صفحه 1-20
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هادی زراعتگر؛ بیتا بیضایی

2.

تأثیر دانه کتان بر تولید، کیفیت و اسیدهای چرب شیر شتر تک کوهانه

دوره 11، شماره 44، آذر 1401، صفحه 3-6
طاهره محمدآبادی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب