آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,932,387
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,236,461

1.

Application of culture and polymerase chain reaction (PCR) methods for isolation and identification of Mycoplasma synoviae on broiler chicken farms

دوره 66، شماره 2، بهمن 2011، صفحه 87-94
A. Ashtari؛ A.R. Abtin؛ A.R. Homayounimehr؛ S.A. Pourbakhsh؛ M.A. Bayatzadeh

2.

Central and Peripheral Effects of Lipopolysaccharide on Food Choice and Macronutrient Selection in Meat-Type Chick

دوره 78، شماره 3، مرداد و شهریور 2023، صفحه 843-851
S Ghiasi؛ M Zendehdel؛ H Haghbinnazarpak؛ A Asghari؛ N Sheikhi

3.

Correlation of Histamine Receptors and Adrenergic Receptor in Broilers Appetite

دوره 77، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2022، صفحه 141-149
M Daneshvar؛ M Zendehdel؛ B Vazir؛ A Asghari

4.

Detrimental Effect of Tannin on Growth Performance, Visceras Weight and Blood Biochemistry in Broiler Chickens Reared Under Tropical Area

دوره 78، شماره 4، مهر و آبان 2023، صفحه 1269-1275
H Pertiwi؛ S. E Rochmy؛ L. T Chwen

5.

Efficacy of Thermostable Newcastle Disease Virus Strain I-2 in Broiler Chickens Challenged with Highly Virulent Newcastle Virus

دوره 75، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 31-37
H. Habibi؛ S. Firuzi؛ H. Nili؛ K. Asasi؛ N. Mosleh

6.

Role of Dopaminergic and Cannabinoidergic Receptors on Ghrelin-Induced Hypophagia in 5-Day-Old Broiler Chicken

دوره 76، شماره 4، آذر و دی 2021، صفحه 935-948
R Farrokhi؛ V Babapour؛ M Zendehdel؛ A Asghari؛ H Gilanpour

7.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

8.

اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 42، خرداد 1401، صفحه 27-36
احسان رامرودی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

9.

اثرات تغذیه سطوح مختلف ال -آرژنین بر برخی فراسنجه های خونی، هورمون های تیروئیدی، تلفات و عملکرد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 195-206
مختار فتحی

10.

اثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 147-158
صیفعلی ورمقانی؛ علی نوری امامزاده؛ امین صمدی

11.

اثرات مصرف ترازوسین بر الکتروکاردیوگرافی، شاخص‌های قلب و عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره متراکم برای القاء آسیت

دوره 31، شماره 2، تیر 1397، صفحه 108-119
شیوا جعفرزاده؛ توحید وحدت پور؛ یحیی ابراهیم نژاد

12.

اثر بازدارندگی گیاه دارویی عدس الملک (Securigera securidaca) بر بروز فشار خون ریوی در جوجه‌های گوشتی پرورشی در مناطق مرتفع

دوره 31، شماره 4، دی 1397، صفحه 34-42
بهنام احمدی پور جونقانی

13.

اثر دانه گشنیز (Coriandrum sativum) و آلفا-توکوفریل‌استات در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 205-216
احمد علی ثابتان شیرازی؛ محمد جواد آگاه؛ احمد حسن آبادی؛ علی داد بوستانی

14.

اثر ژل آلوئه‌ورا بر روی عملکرد، جمعیت میکروبی روده، متابولیت‌های خون، تیترآنتی بادی و درصد گلبول‌های سفید درجوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 3-12
مینا کوشش؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

15.

اثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 133-146
سیده حمیده حسینی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی ممویی؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

16.

بررسی پاسخ سرمی واکسن برونشیت عفونی طیور سویه H-120 تولید موسسه رازی در مقایسه با واکسن وارداتی در جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 2، تیر 1399، صفحه 21-28
لیلا پیشرفت ثابت؛ شهین مسعودی؛ علیرضا باهنر؛ شهلا شاهسوندی؛ بهمن خالصی

17.

بررسی تأثیر استفاده از سرکه و آنزیم فیتاز بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 219-230
نسیبه محمدباقری؛ رامین نجفی

18.

بررسی تاثیر مکمل ال-آرژنین بر وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما،کبد و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 83-94
مختار فتحی؛ تیمور تنها

19.

بررسی تأثیر مهار آنزیم آروماتاز توسط لتروزول بر فنوتیپ جنسی و عملکرد جوجه‌های گوشتی سویه راس

دوره 35، شماره 136، آذر 1401، صفحه 45-58
نازیلا دلبینا؛ اسعد وزیری؛ امجد فرزین‌پور

20.

بررسی شیوع سرمی عفونت مایکوپلاسما گالی سپتیکوم و چند عامل موثر بر آن، در مزارع جوجه گوشتی استان اردبیل

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 94-101
آیدین عزیزپور

21.

بررسی کارآیی فنی صنعت پرورش مرغ گوشتی استان گلستان با استفاده از روش‌های پارامتریک و غیر پارامتریک

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 55-68
رضا نظری؛ فاطمه بحری بیناباج؛ فرید مسلمی پور؛ فاطمه ظفرغلامرضازاده

22.

تاثیر آب آشامیدنی مغناطیسی شده و سختی آب بر عملکرد، صفات ایمنی و بیوشیمیایی خون، جمعیت میکروبی روده، کیفیت گوشت و استخوان در جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 133، اسفند 1400، صفحه 73-90
شکوفه غضنفری؛ شهرزاد احمدی؛ احمد افضل زاده؛ شیرین هنربخش

23.

تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 101-116
ایوب شیری قزقاپان؛ شکوفه غضنفری؛ شیرین هنربخش

24.

تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 131-144
ام هانی طهماسبی؛ محمود شمس شرق؛ رضا میرشکار

25.

تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 1035-1046
بهجت پورسینا؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی‌پور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب