آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,133,354
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,162,672

1.

‎اثر اسانس‌های گیاهی بر کپک سبز مرکبات

دوره 86، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 1-11
شروین هادیان؛ نادر حسن زاده؛ محمدعلی آقاجانی؛ گابریلا سیرویلری؛ حمیدرضا پردلی

2.

اثر ضد قارچی چند عصاره خام آبی گیاهی در کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه توت‌فرنگی در مرحله پس از برداشت

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 1099-1108
فریبا یوسفی؛ نادر حسن‌زاده

3.

بررسی اثرات آللوپاتی اسانس Bunium persicum و Cuminum cyminum بر جوانه زنی بذرهای برخی از علفهای هرز

دوره 22، شماره 3، آبان 1385، صفحه 198-208
مجید عزیزی؛ لیلا علیمرادی؛ محمدحسن راشد محصل

4.

بررسی اثر فلز روی بر بیان ژن لیمونن سینتاز در زیره سبز با PCR در زمان واقعی

دوره 24، شماره 2، آذر 1395، صفحه 190-198
محمد طغرلی؛ جعفر وطن‌دوست؛ ملک حسین اسدی

5.

بررسی تأثیر چندین علف‌کش بر کنترل علف‌های‌هرز و عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum L)

دوره 14، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 83-95
مهدی دستورانی؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ عباس بیابانی؛ زینب اورسجی؛ میثم حبیبی

6.

بررسی تاثیر زمان کشت دیم بر روی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز Cuminium cyminium

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1380، صفحه 89-100
لطیفه احمدی؛ مهدی میرزا؛ عهدیه کالیراد

7.

بررسی تغییرات بافت دستگاه گوارش گورخر ماهی (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 25-35
محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

8.

بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی

دوره 11، شماره 20، شهریور 1399، صفحه 11-20
یوسف عزیزی؛ محسن فرشادفر؛ هومن شیروانی؛ محیا سلطانی

9.

بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 58-71
محمد مظهری؛ مریم رسول زاده؛ حسین روحانی؛ مجید دشتی

10.

بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 23-34
محمد حسین سعیدی‌راد؛ احمد طباطبائی‌فر؛ فوژان بدیعی

11.

بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 85-100
مریم رسول زاده؛ محمد مظهری؛ حسین روحانی

12.

بررسی مزیت نسبی زیره سبز ایران در مقایسه با گروه کشورهای منتخب

دوره 13، شماره 4، اسفند 1384، صفحه 145-154
حسین فرقانی؛ مهدی کیانی ابری

13.

تأثیر افزودن سطوح مختلف مکمل پودر زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیبات شیمیایی لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 121-130
محمد شیخ اسدی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ احمد رفیعی پور؛ لاله یزدان پناه؛ قنبر سیرپور

14.

تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 109-118
ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ علی مرادی

15.

تحلیل اقتصادی تولید و بازاریابی زیره سبز مطالعه موردی شهرستان سبزوار

دوره 16، شماره 4، اسفند 1387، صفحه 119-139
الهام باریکانی؛ رویا محمد زاده؛ ناصر شاهنوشی

16.

شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز.Cuminum cyminum L

دوره 6، شماره 1، شهریور 1379، صفحه 97-113
لطیفه احمدی

17.

کاربرد مدل های رگرسیونی در تخمین دماهای کاردینال جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 79-88
محترم حبیب زاده زرندی؛ ایرج اله دادی؛ حمیده خلج؛ محمد رضا لبافی

18.

مطالعه تنوع ژنتیکی درون و بین دو گونه از جنس Cuminum با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP

دوره 16، شماره 2، اسفند 1387، صفحه 198-206
منصوره کرمانی؛ سید حسن مرعشی؛ عباس صفرنژاد



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب