آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,885,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,233,581

1.

اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 47-60
فرزاد گودرزی

2.

اثر بازدارندگی عصاره تعدادی از گیاهان بر رشد میسلیومی قارچ‌های Rhizoctonia solani و Phytophthora drechsleri، عوامل پوسیدگی ریشه چغندرقند

دوره 25، شماره 2، اسفند 1388، صفحه 205-193
مجتبی عبدالملکی؛ صحبت بهرامی‌نژاد؛ سعید عباسی؛ سیدباقر محمودی

3.

اثر بازدارندگی عصاره گیاهی آویشن شیرازی و چویل بر نماتد ریشه‌گرهی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه‌

دوره 29، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 842-853
نجمه غزلباش؛ محمد عبدالهی

4.

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 13-26
سید حسن جلیلی؛ ناصر صداقت؛ فاطمه نوغانی

5.

اثر تزریق عضلانی و وریدی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis L.) بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 346-358
کوثر سوری؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ حجت میرصادقی

6.

اثر ضد ویروسی گیاه حرا (Avicennia marina (Forssk.) Vierh.) بر روی ویروس پولیو در کشت سلولی

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1387، صفحه 38-46
مرضیه طاهرزاده؛ کیوان زندی؛ رامین یعقوبی؛ سعید تاج‌بخش؛ زهرا راستیان

7.

اثر عصاره‌های گیاهی کانسولیدا اورینتالیس، ماتریکا چامومیل و آدونیس ورنالیس در رشد قارچ متاریزیوم آنیزوپیله

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 108-115
موسی توسلی؛ عبدالغفار اونق؛ سمانه علی احمدی؛ جعفر ارجمند یامچی

8.

ارزیابی آزمایشگاهی روغن بذر کلم و عصاره خارشتر در افزایش فعالیت حشره‏ کشی آفت‏ کش‏های کلرانترانیلی پرول و لامبداسای هالوترین روی سفیده بزرگ کلم Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 321-340
صحرا حاجی پور جارچلو؛ اروج ولیزادگان؛ اثمر سلیمان زاده

9.

استفاده از عصاره گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria Multifora) جهت ساخت کاغذ بسته‌بندی موادغذایی ضدباکتری

دوره 39، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 41-54
امیرحسین قاسمی؛ نورالدین نظرنژاد؛ شقایق رضانژاد؛ سید حسین شریفی

10.

بررسی اثرات کشندگی و دورکنندگی عصاره سه گیاه مختلف روی بید سیب‌زمینی Phthorimaea operculella و تأثیر روی میزان پارازیتیسم زنبور Trichogramma brassicae

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 77-87
فرشته خرّمی؛ اثمر سلیمان زاده؛ مریم فروزان؛ حسین نوری؛ مریم علیخانی

11.

بررسی اثر کشندگی عصاره‌های گیاهی و اثرات سینرژیستی آن‌ها با قارچ Beauveria bassiana برای کنترل جمعیت شپشه‌دندانه‌دار Oryzaephilus surinaemensis در شرایط تغذیه از خرما

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 17-30
مسعود لطیفیان؛ بهار راد؛ جهانشیر شاکرمی؛ اسماعیل راه خدایی

12.

بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 487-501
زهرا تهامی؛ سید محمد حسینی؛ امین ولی‌زاده قلعه بیگ

13.

برهمکنش عصاره نعنا و اسید سالیسیلیک در افزایش عمر قفسه‌ای و کاهش پوسیدگی‌های پس از برداشت موز رقم دوارف کاوندیش (Musa sapientum cv. Dwarf Cavendish)

دوره 7، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-15
فرشته کامیاب؛ فاطمه ماهیدشتی

14.

تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی

دوره 31، شماره 4، مهر 1394، صفحه 598-609
توحید بومی؛ محسن دانشیار

15.

تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi)

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 59-66
نیلوفر محفوظی؛ علی سراجی؛ صنم صفائی چائی کار؛ ابوالفضل یحیوی آزاد

16.

تاثیر مکمل غذایی عصاره درمنه (Artemisia annua .L) بر برخی شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 1-11
ایمان سرحدی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ احسان احمدی‌فر؛ حسین آدینه

17.

کنترل زیستی و شیمیایی بیماری کپک خاکستری توت فرنگی در گلخانه

دوره 10، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 155-167
کسری شریفی؛ شهرام نعیمی

18.

کنترل قارچ آسپرژیلوس و آفلاتوکسین حاصل ازآن با استفاده از مواد مؤثره گیاهی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 117-136
سوده کریمی؛ جلال غلام نژاد؛ مژده ملکی

19.

مقایسه اثر افزودن پنج عصاره گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر لیپیدهای سرم،درصد هتروفیل و لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-10
مریم عالم‌پور؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

20.

مقایسه اثر شش عصاره گیاهی و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 177-184
بهنام کریمی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب