آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,800,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,718,408

1.

Effect of zinc sulfate stress and its interaction with ascorbic acid on some physiological parameters in Brassica napus

دوره 11، شماره 1، آذر 2010، صفحه 93-102
F. Khosheghbal؛ M. Ghorbanli؛ R. Hajihosseini

2.

اثرات دوره های مختلف محدودیت پروتئینی و تغذیه مجدد بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 111-120
هادی سنچولی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیر کلایی؛ خسرو جانی خلیلی

3.

اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12
سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی

4.

اثر پرایمینگ بذر بر روند رشد و عملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L.) رقم آبیدر در شرایط دیم

دوره 27، شماره 1، مرداد 1390، صفحه 111-129
بهمن عبدالرحمنی؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ مصطفی ولی‌زاده؛ ولی فیضی‌اصل؛ علیرضا توکلی

5.

اثر پرایمینگ و فرسودگی بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان در بذر ذرت هیبرید سینگل کراس 704

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 49-63
هانیه سعادت؛ محمد صدقی

6.

اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 31-39
محسن علی؛ پریا اکبری؛ سیاووش سلطانیان؛ امین غلام حسینی

7.

اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 57-70
نوید قوی پنجه؛ محمّد حسن فتحی نسری؛ مجتبی افشین؛ سیّد احمد حسینی؛ سیّد همایون فرهنگ‌فر

8.

اثر حفاظتی مکمل ویتامینی E و C در کاهش آثار روغن ماهی اکسید شده بر شاخص‌های رشد، خون‌شناسی و بیوشیمیایی بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 53-66
مجتبی پوراحد انزابی پوراحد انزابی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ راحله طهماسبی

9.

اثر رنگدانه لیکوپن بر عملکرد رشد، کارایی غذا و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق (1849,Macrobrachium nipponense (De Haan

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 168-176
محمد اتفاق دوست؛ حمید علاف نویریان

10.

اثر سیستم بیوفلاک بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و آنزیمهای گوارشی ماهی جوان کپور معمولی در تراکمهای مختلف پرورشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401

11.

اثر سیستم بیوفلاک بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و آنزیمهای گوارشی ماهی جوان کپور معمولی در تراکمهای مختلف پرورشی

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 35-46
محمد طرفی؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ حمید محمدی آذرم

12.

اثر سطوح متفاوت ویتامینهای C و E بر شاخصهای رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 1-12
مصطفی تاتینا؛ رضا طاعتی؛ محمود بهمنی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب قریب خانی

13.

اثر سطوح مختلف آرد کنجاله کانولا بر شاخص‌های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در شرایط پرورشی

دوره 21، شماره 4، خرداد 1392، صفحه 1-22
حسین آذری؛ رضا قربانی واقعی؛ مهران جواهری بابلی

14.

اثر کبالت خاک بر برخی شاخص‌های رشد لوبیا چیتی

دوره 27، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 85-96
مهری شرفی؛ ابوالفضل رنجبر فردوئی؛ حبیب اله بیگی هرچگانی؛ رامین ایرانی پور

15.

اثر کربنات کلسیم و کود فسفره بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و محتوی آلیزارین روناس (Rubia tinctorum L.)

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 504-518
محمد مقدمی راد؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ سارا سعادتمند؛ فرزانه نجفی

16.

ارزیابی تجویز جیره‌ای Lactobacillus plantarum KC426951پوشش‌دار شده بر رشد، درصد ماندگاری، شاخص‌های خون، سرم و فلور باکتریایی روده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 27-38
حمیده کردی؛ علیرضا ولی پور؛ محمود حافظیه؛ علیرضا شناور ماسوله؛ سوده کردی

17.

بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 93-109
الهه عزیزی؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروزبخش؛ خسرو جانی خلیلی

18.

بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 99-112
حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان

19.

بررسی تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 285-296
علی‌اشرف سلطانی طولارود؛ سید رسول ضیاتبار احمدی؛ بهروز اسماعیل‌پور؛ کاظم خاوازی؛ سولماز فتح العلومی

20.

بررسی عملکرد رشد و میزان فعالیت آنزیم‌های پروتئازی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین تک یاخته

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 103-115
عباس زمانی؛ مریم خواجوی

21.

برنامه‌ریزی آبیاری خیار گلخانه‌ای با استفاده از پتانسیل آب در خاک

دوره 29، شماره 4، دی 1394، صفحه 497-507
پیمان افراسیاب؛ معصومه دلبری؛ رسول اسدی

22.

تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد و بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و آنزیم‌های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 143-149
عباس متین فر؛ طیبه عنایت غلام پور؛ سمانا شعبانی کاکرودی؛ م فدایی راینی

23.

تاثیر باکتری Lactobacillus بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در برابر باکتری Streptococcus iniae

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 131-138
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

24.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه و کود شیمیایی بر رشد، عملکرد، گلدهی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و میزان ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی ‌همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 34، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 684-696
الهام هرمزی نژاد؛ مریم ذوالفقاری؛ محمد محمودی سورستانی؛ نعیمه عنایتی ضمیر

25.

تأثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 47-56
مهدیه نارویی؛ حجت اله علمداری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب