آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,897,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,758,127

1.

A Review on Metabolic Paradoxes and their Impact on Metabolism

دوره 77، شماره 3، مرداد و شهریور 2022، صفحه 929-941
A Gasmi؛ S Piscopo؛ A Menzel؛ S Noor

2.

Effects of stocking density, feeding technique and vitamin C supplementation on the habituation on dry feed of pikeperch (Sander lucioperca) pond reared juveniles

دوره 15، شماره 4، دی 2016، صفحه 1337-1347
U Ljubobratovic؛ B Kucska؛ Z Sandor؛ A Peteri؛ A Ronyai

3.

Enrichment of Artemia nauplii with essential fatty acids and vitamin C: effect on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) larvae performance

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 557-569
P. Akbary؛ S. A. Hosseini؛ M. R. Imanpoor

4.

Study of Biochemical Compounds from Extract of Peel, Seed and Fruit Juice of some Pomegranate Cultivars (Punica granatum L.)

دوره 8، شماره 2، آذر 2019، صفحه 133-141
Roksana Bayati؛ Hossein Ali Asadi-Gharneh

5.

The effects of different dietary vitamin C and iron levels on the growth, hematological and immunological parameters of rainbow trout Oncorhynchus mykiss fingerlings

دوره 15، شماره 2، تیر 2016، صفحه 886-897
A. Adel؛ H. Khara

6.

The hematological improvement of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during dietary supplementation with vitamin C after exposure to zinc nano-particles

دوره 17، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 162-169
E. Chahardeh Baladehi؛ S.A.A. Hedayati

7.

اثر افزودنی خوراکی لیزوفسفولیپیدها (لیزولستین) و ویتامین C در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و دمای عادی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 155-168
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علیرضا عبدالمحمدی

8.

اثر ال- اسکوربیل-2- پلی فسفات بعنوان منبع ویتامین C بر شاخصهای رشد فیل ماهی(Huso huso L.)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 107-120
مهدی سلطانی؛ بهرام فلاحتکار؛ محمد پورکاظمی؛ بهروز ابطحی؛ محمدرضا کلباسی؛ محمود محسنی

9.

اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات میوه ارقام گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای

دوره 28، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 495-498
ابوالفضل حسن‌پور؛ ابوالقاسم حسن‌پور؛ عبدالحسین ابوطالبی

10.

اثر محلول‌پاشی جلبک ‌دریایی و کاربرد ورمی‌کمپوست بر ویژگی‌های کمّی و کیفی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 34، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 871-887
نوشین قیومی محمدی؛ حسینعلی اسدی قارنه

11.

یافته کوتاه: تاثیر روتیفر آب شیرین غنی شده با ویتامین C بر شاخصهای رشدلاروتاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 139-143
رودابه روفچایی؛ مریم فلاحی کپورچالی؛ داریوش پروانه مقدم؛ فروزان چوبیان

12.

بررسی اثر تزریق درون صفاقی ویتامین C بر مصرف خوراک و متابولیت‌های خونی گوسفندان کرمانی تحت تنش گرمایی حاد

دوره 36، شماره 3، مهر 1402، صفحه 2-11
سمیه ابوالقاسمی؛ جمیل بهرام پور؛ یدالله بدخشان؛ روح الله میرمحمودی؛ ارسلان برازنده

13.

بررسی اثر سیلیمارین و ویتامین C بر سمّیت میوگلوبینوریک در کلیه موش صحرایی

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 472-483
حسین نجف‌زاده ورزی؛ مصطفی سبزواری زاده؛ رضا حاج‌حسینی؛ غلامحسین خواجه

14.

بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای و آب آبیاری

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 928-940
بهاره پارسامطلق؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ ذبیح اله اعظمی ساردویی

15.

بررسی تاثیر افزودن خوراکی ویتامین C بر عملکرد بیوشیمیایی سرمی کبد در ماهی قزل آلای رنگین کمان قبل از رسیدن به مرحله پرواربندی

دوره 30، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 154-162
فاطمه دارابی تبار؛ سید علی اکبر هدایتی؛ امیر پرویز سلاطی؛ سید حسین حسینی فر

16.

بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ویتامین E در جیره بر پارامترهای رشد و سیستم ایمنی ماهی آزاد دریای خزر

دوره 23، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 85-96
محمود صیاد بورانی؛ حسین خارا؛ محمد صیادبورانی؛ سید محمد اسماعیل فخارزاده

17.

بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر

دوره 21، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 33-43
احمد بایبوردی؛ محمدجعفر ملکوتی

18.

بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه فلفل قلمی تحت تأثیر غلظت‌های مختلف پتاسیم محلول غذایی در کشت بدون خاک

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 397-406
صدیقه مردانلو؛ محمدکاظم سوری؛ سارا دهنورد

19.

تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 113-127
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

20.

تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض پاراکوات

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 181-198
زینب شریفی نسب؛ بهزاد نعمت دوست حقی؛ احمد نوری

21.

تاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpio

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
سید حسین حسینی مشهدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ شایان قبادی

22.

تأثیر محلول‌پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 871-881
مهدی قسمتی؛ فرید مرادی نژاد؛ مهدی خیاط

23.

تأثیر همزمان شیره خشک گیاه استبرق (Calotropis procera (Willd.) R. Br.) و ویتامین C بر فاکتورهای سرمی موش‌های دیابتی نوع 1

دوره 34، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 986-996
فریده ملائی نژاد؛ فرشته عزتی قادی؛ عبدالله رمضانی قرا؛ سعید رضایی زارچی

24.

عملکرد و برخی از ویژگی‌های مهم سیزده رقم گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) در منطقه جیرفت

دوره 33، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 427-439
جمالعلی الفتی؛ حدیثه سلیمانی؛ عباس جورکش

25.

مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان

دوره 1، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 331-347
بیادر حسن ملال؛ حسینعلی اسدی قارنه



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب