آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,882,744
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,753,672

1.

Ameliorating effects of Myrcene, a monoterpene in many plants, on thioacetamide-induced acute hepatic encephalopathy in rats

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 اسفند 1402
Fatemeh Shirmohammadi Zeshkian؛ R. Srinivasan

2.

Anti-aging Effects and Chemical Composition of Dorema ammoniacum Gum Essence and Lonicera caprifolium Extract

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 آذر 1402
Mohamad Reza Lotfaliani؛ Azadeh Emami؛ Hamid Reza Moazzen؛ Fatemeh Tavakoli؛ Mahtab Zarei

3.

Anticancer effect of Phyllanthus reticulatus methanolic leaf extract on HCT-116 colon cancer cell line using GC-MS, FTIR analysis

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 اسفند 1402
Kavita Y. Hiremath؛ Smita Shinde؛ Umashri Jambale؛ Anusha A. Paralashetter؛ ANUSHA B N؛ Ashwini Betageri؛ Vaishnavi Agnihotri؛ Soubhagya S Harindral؛ Sumedha Y. Mesta؛ Shivasharana C T

4.

Antioxidant Effects of Chitosan Coating Containing Thymus fedtschenkoi Ronneger Essential Oil and Thymol on the Chicken Fillet During Refrigeration

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1402
Yaser Shahimoridi؛ Hassan Hassanzadazar؛ Majid Aminzare

5.

Antioxidant Efficacy of Biodegradable Starch Film Containing of Bunium persicum Essential Oil Nanoemulsion Fortified with Cinnamaldehyde

دوره 11، Special، تیر 2022، صفحه 67-75
Borzoo Taami؛ Kobra Rostamizadeh؛ Majid Aminzare؛ Hassan Hassanzadazar

6.

Antioxidant properties of sodium acetate, sodium citrate and sodium lactate on lipid oxidation in rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) sticks during refrigerated storage (4˚C)

دوره 9، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 73-86
S. Haghparast؛ H. Kashiri؛ B. Shabanpour؛ M. H. Pahlavani

7.

Assessment of the Cytotoxic Activity of Alcoholic Extract of Eucalyptus camaldulensis on Breast Cancer Cell Line

دوره 76، شماره 5، بهمن و اسفند 2021، صفحه 1307-1314
W. H Mohammed؛ S. A Soud؛ A. H Hameed؛ N. N Hussein

8.

A Study on the Antioxidant and Antimicrobial Properties of the Aerial Parts Extract of Lagerstroemia indica L.

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 آذر 1402
Moujan Noori Naeiji؛ Seyed Mohammad Vahdat

9.

Autecology, Ethnopharmacology, Phytochemical, Antioxidant and Antimicrobial Activity of Thymus carmanicus Jalas. from Golestan Province in North of Iran

دوره 4، شماره 1، تیر 2015، صفحه 67-75
Masoumeh Mazandarani

10.

Bioactivity of EtOH and MeOH Extracts of Basidiomycetes Mushroom (Stereum hirsutum) on Atherosclerosis

دوره 76، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 87-94
M Sevindik؛ B Ozdemir؛ C Bal؛ Z Selamoglu

11.

Biological Activities of Aloin-rich Extracts Obtained from Aloe vera (L.) Burm.f.

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 275-281
Vahide Lotfizadeh؛ Saeed Mollaei؛ Saeid Hazrati

12.

Characterization of the aluminum-resistant microalgae by screening industrial wastewater microorganisms

دوره 22، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 178-195
Maryam Ameri؛ Ramazan Ali Khavari-Nejad؛ Neda Soltani؛ Farzaneh Najafi؛ Abdol Reza Bagheri؛ M. Seyedabadi

13.

Chemical Analysis, Antioxidant, and Antibacterial Potential of Aqueous Extract of Broccoli (Brassica oleracea) Using GC-ms

دوره 78، شماره 2، خرداد و تیر 2023، صفحه 593-599
Z Al Talebi؛ M. M Karhib؛ M. M Taki؛ E Salaam Abood؛ H. A Mubarak؛ C Sahar Ahmed Ibrahim

14.

Chemical composition and antioxidant properties of some species of Lamiaceae family from Iran

دوره 6، شماره 2، آذر 2017، صفحه 125-130
Mohammad Amin Mehrnia؛ Aigin Bashti؛ Hasan Majdi Nasab

15.

Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Potential of Essential Oil of Ziziphus spina-christi var. aucheri Grown Wild in Iran

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 69-73
Maryam Papari Moghadam Fard؛ Saghar Ketabchi؛ Mohammad Hossein Farjam

16.

Chemical composition antioxidant and antimicrobial activities of fucoidan extracted from two species of brown seaweeds(Sargassum ilicifolium and S.angustifolium) around Qeshm Island

دوره 18، شماره 3، مهر 2019، صفحه 457-475
Moazameh Kordjazi؛ Yasaman Etemadian؛ Bahareh Shabanpour؛ Parastoo Pourashouri

17.

Cichorium intybus Improves Hepatic Complications Induced by Oxymetholone: An Animal Study

دوره 11، شماره 1، تیر 2022، صفحه 111-118
Rezvan Amirkhani؛ Mohammad Hosein Farzaei؛ Elham Ghanbari؛ Mozafar Khazaei؛ Ina Aneva

18.

Comparison of Fresh and Aged Garlic Extracts in Terms of Antioxidative Power and Allicin Content

دوره 11، Special، تیر 2022، صفحه 29-35
Somayyeh Loghmanifar؛ Leila Roozbeh Nasiraie؛ Hamidreza Nouri؛ Sara Jafarian

19.

Determination of Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of 55 Iranian Berberis Genotypes

دوره 12، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 181-189
Zahra Behrad؛ Fatemeh Sefidkon؛ Hossein Ghasemzadeh؛ Hassan Rezadoost؛ Ahmad Balandary

20.

Ecological Requirement, Ethnopharmacology, Phytochemical and Antioxidant Capacity of Vaccinium arctostaphylos L. in Gilan Province (North of Iran)

دوره 5، شماره 1، تیر 2016، صفحه 89-95
Azad Khalili Musavi؛ Masoumeh Mazandarani؛ Suzan Rahimian؛ Mohammad Ghafourian

21.

Ecological Requirenments, Essential oil Composition, Total Phenol and Flavonoid Content, Antioxidant Activity and Ethnobotanical Survey of Ziziphora clinopodioides Lam. in North Khorasan Razavi Province

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 193-199
Masoumeh Mazandarani؛ Azam Ghaviandam Bovanloo

22.

Effect of Culture Medium on in vitro Fertilization in Local Iraqi Ewes

دوره 77، شماره 5، آذر و دی 2022، صفحه 1561-1567
A. A Munther؛ T. R Mohammed؛ A. F Majeed

23.

Effect of mixture of Artemisia argyi and Houttuynia cordata Thunb extracts on growth performance, antioxidant activity, serum and hepatic lipid levels, and gut bacteria in grass carp (Ctenopharyngodon idella)

دوره 21، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 202-219
Wenshu Liu؛ Yanliang Chen؛ Xiaoze Guo؛ Yanqiang Tang؛ Haihong Xiao؛ Yuting Liu؛ Tianjun Yang؛ Siming Li

24.

Effect of Vitamin D3 on some Antioxidant Parameters in Chilled Semen in Awassi Ram

دوره 78، شماره 2، خرداد و تیر 2023، صفحه 681-687
M Hakim Abed Bresm؛ H Mohammed Hassan Habeeb

25.

Effects of ascorbic acid and sodium citrate treatments on the sensory quality and lipid stability of fresh snakehead fish (Channa striata) fillets during 14 days chilled storage at 2-4C

دوره 21، شماره 6، بهمن 2022، صفحه 1472-1494
T.A. Chawafambira؛ H.T.T. Dang؛ D.T. Nguyen؛ M.V. Nguyen؛ M.V. Nguyen -

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب