آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,156,954
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,165,111

1.

اثر افزودنی خوراکی لیزوفسفولیپیدها (لیزولستین) و ویتامین C در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و دمای عادی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 155-168
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علیرضا عبدالمحمدی

2.

اثر ال- اسکوربیل-2- پلی فسفات بعنوان منبع ویتامین C بر شاخصهای رشد فیل ماهی(Huso huso L.)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 107-120
مهدی سلطانی؛ بهرام فلاحتکار؛ محمد پورکاظمی؛ بهروز ابطحی؛ محمدرضا کلباسی؛ محمود محسنی

3.

اثر محلول‌پاشی جلبک ‌دریایی و کاربرد ورمی‌کمپوست بر ویژگی‌های کمّی و کیفی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 34، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 871-887
نوشین قیومی محمدی؛ حسینعلی اسدی قارنه

4.

یافته کوتاه: تاثیر روتیفر آب شیرین غنی شده با ویتامین C بر شاخصهای رشدلاروتاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 139-143
رودابه روفچایی؛ مریم فلاحی کپورچالی؛ داریوش پروانه مقدم؛ فروزان چوبیان

5.

بررسی اثر تزریق درون صفاقی ویتامین C بر مصرف خوراک و متابولیت‌های خونی گوسفندان کرمانی تحت تنش گرمایی حاد

دوره 36، شماره 3، مهر 1402، صفحه 2-11
سمیه ابوالقاسمی؛ جمیل بهرام پور؛ یدالله بدخشان؛ روح الله میرمحمودی؛ ارسلان برازنده

6.

بررسی اثر سیلیمارین و ویتامین C بر سمّیت میوگلوبینوریک در کلیه موش صحرایی

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 472-483
حسین نجف‌زاده ورزی؛ مصطفی سبزواری زاده؛ رضا حاج‌حسینی؛ غلامحسین خواجه

7.

بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای و آب آبیاری

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 928-940
بهاره پارسامطلق؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ ذبیح اله اعظمی ساردویی

8.

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

9.

بررسی تاثیر افزودن خوراکی ویتامین C بر عملکرد بیوشیمیایی سرمی کبد در ماهی قزل آلای رنگین کمان قبل از رسیدن به مرحله پرواربندی

دوره 30، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 154-162
فاطمه دارابی تبار؛ سید علی اکبر هدایتی؛ امیر پرویز سلاطی؛ سید حسین حسینی فر

10.

بررسی تأثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر

دوره 21، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 33-43
احمد بایبوردی؛ محمدجعفر ملکوتی

11.

تاثیر آرتمیای غنی شده با ویتامین C و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) روی رشد و بازماندگی پست لارو میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 71-80
محب علی سیستانی؛ مازیار یحیوی؛ امیر هوشنگ بحری؛ اشکان اژدهاکش

12.

تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 113-127
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

13.

تاثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر شاخص‌های زیستی استرس اکسیداتیو در آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض کلراید کادمیوم

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 31-44
میلاد مهرپاک؛ مهدی بنایی؛ بهزاد نعمت‌دوست حقی؛ احمد نوری

14.

تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض پاراکوات

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 181-198
زینب شریفی نسب؛ بهزاد نعمت دوست حقی؛ احمد نوری

15.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین C بر شاخص‌های رشد، برخی عوامل خونی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بچه ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi)

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 1-10
فرشته همت کوهسار؛ جواد میردار هریجانی؛ احمد قرایی

16.

تأثیر همزمان شیره خشک گیاه استبرق (Calotropis procera (Willd.) R. Br.) و ویتامین C بر فاکتورهای سرمی موش‌های دیابتی نوع 1

دوره 34، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 986-996
فریده ملائی نژاد؛ فرشته عزتی قادی؛ عبدالله رمضانی قرا؛ سعید رضایی زارچی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب