آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,984,078
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,149,135

1.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره‌ی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دوره‌ی پایانی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 181-190
حمیدرضا طاهری؛ محمد عباسی

2.

اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 53-66
رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ حسین جان محمدی؛ کمال شجاعیان

3.

اثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار بومی استان مازندران

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 107-120
سعید مهدی زاده؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد

4.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت علوفه ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) در منطقه معتدل سرد استان کرمان

دوره 36، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 439-460
حمید نجفی نژاد؛ پیروز شاکری؛ مهدی امیرپور ربات

5.

اثر چرای دام بر کیفیت علوفه سه گونه مرتعی کلیدی در مراتع سارال کردستان

دوره 22، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 131-142
کاظم ساعدی

6.

اثر رژیم‌های آبیاری و کاربرد بقایای جو، زئولیت و پلیمر سوپرجاذب بر راندمان مصرف آب و عملکرد علوفه ذرت و سورگوم در کشت دوگانه در شرایط حداقل خاک‌ورزی

دوره 30، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 327-349
حمید نجفی‌نژاد؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی؛ سیدعلی‌محمد مدرس‌ثانوی؛ هرمزد نقوی

7.

ارزیابی درصد پروتئین خام گونه‌های مراتع بیابانی در دو مرحله فنولوژیکی و مقایسه آن با حد بحرانی پروتئین مورد نیاز دام (مطالعه موردی: کهنوج، استان کرمان)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 14-22
پریا کمالی؛ رضا عرفانزاده؛ سیدحمزه کهنوج

8.

ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ‌های ایمنی و پارامتر‌های بیوشیمیایی خون در بوقلمون‌های بومی ایران

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 122-130
رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ حسین جانمحمدی؛ کمال شجاعیان

9.

ارزیابی سه گونه فسکیوی بلند، علف پشمکی و علف باغ از گندمیان علوفه ای برای تولید علوفه در زیست بومهای زراعی مناطق سرد و معتدل

دوره 4، شماره 2، آذر 1402، صفحه 33-47
رضا محمدی؛ بابک ناخدا؛ صالح امیری

10.

ارزیابی سه گونه فسکیوی بلند ، علف پشمکی و علف باغ از گندمیان علوفه‌ای برای تولید علوفه در زیست بوم های زراعی مناطق سرد و معتدل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 بهمن 1402
رضا محمدی؛ بابک ناخدا؛ صالح امیری

11.

ارزیابی کیفیت علوفه تولیدی ارقام شبدر قرمز Trifolium pratense L.)) کشت شده در مراتع البرز شمالی

دوره 22، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 121-130
صادق پورمرادی؛ علی اشرف جعفری

12.

ارزش غذایی و عناصر معدنی گونه‌هایArtemisia austriaca ، A. melanolepis و Thymus kotschyanus در مراحل فنولوژیکی و ارتفاعات مختلف مراتع جنوب شرقی سبلان

دوره 27، شماره 4، دی 1399، صفحه 722-731
اردوان قربانی؛ لیدا عندلیبی؛ فرید انفرادی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ جابر شریفی نیارق

13.

بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذّی جیره بر عملکرد و صفات لاشة جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 197-208
علی نوبخت؛ سعید ضیایی؛ علی رضا صفامهر

14.

بررسی اثر سطوح مختلف سولفات روی بر خصوصیات کمی و کیفی گونه های ماشک علوفه ای در کشت دیم

دوره 29، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 29-38
نورالله زیدی طولابی؛ سمیه دیرکوندی؛ هما موسوی راد؛ روح الدین رحیمی چگنی

15.

بررسی اثر کاربرد پلیمر سوپرجاذب برخصوصیات زراعی و عملکرد علوفه اکوتیپ یونجه یزدی تحت شرایط مختلف رطوبتی در استان آذربایجان غربی

دوره 10، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 41-71
معروف خلیلی؛ حمزه حمزه

16.

بررسی تأثیر مراحل فنولوژی بر کیفیت علوفه و هیدرات‌های کربن محلول دو گونهSalsola arbuscula و Salsola richteri در مراتع شور سبزوار

دوره 18، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 652-661
قاسمعلی دیانتی تیلکی؛ مریم حیدریان آقاخانی؛ اسماعیل فیله‌کش؛ علی اصغر نقی‌پور برج

17.

بررسی وضعیت تغذیه‌ای تلیسه‌های جایگزین در گاوداری‌های صنعتی شیری استان زنجان

دوره 4، شماره 16، مهر 1394، صفحه 47-58
محمد حسین نعمتی

18.

تأثیر تنش خشکی و کود نیتروژن بر عملکرد و محتوی پروتئین علوفه کوشیا

دوره 2، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 67-72

19.

تأثیر سطوح مختلف کود زیستی و کود شیمیائی فسفر بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه‌ای رقم SC540 در رژیم‌های مختلف رطوبتی

دوره 30، شماره 4، آبان 1393، صفحه 421-439
مهدی رمضانی؛ سیدمحمدرضا احتشامی؛ محمدرضا چائی‌چی؛ مظفر شریفی

20.

تاثیر شوری با سولفات سدیم بر کیفیت علوفه دو گونه Medicago polymorha و Medicago scutellata

دوره 28، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 57-65

21.

تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت

دوره 18، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 32-41
بهروز رسولی؛ بهرام امیری؛ محمدحسن عصاره؛ محمد جعفری

22.

عملکرد و کیفیت علوفه و بهره‌وری مصرف آب کوشیا، ارزن، سورگوم و ذرت در شرایط تنش کم آبی

دوره 35، شماره 2، آذر 1398، صفحه 261-283
حمید نجفی‌نژاد؛ محمد علی جواهری؛ نادر کوهی؛ پیروز شاکری

23.

کشت مخلوط غلات و لگوم روشی مناسب برای افزایش کمّیت و کیفیت علوفه

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 79-95
حمداله اسکندری

24.

کیفیت علوفه گونه‌های مرتعی در مراتع نیمه‌استپی کرسنک چهارمحال و بختیاری

دوره 21، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 221-233
حسین ارزانی؛ جواد معتمدی (ترکان)؛ حسن یگانه؛ حمزه علی شیرمردی

25.

مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی

دوره 5، شماره 20، آذر 1395، صفحه 13-24
آزاده میرشمس الهی؛ رمضانعلی عزیزی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب