آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,745,806
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,221,824

1.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77
‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی

2.

بررسی خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 117-128
زهرا یعقوب زاده؛ حامی کابوسی؛ فاطمه پیروی قادیکلایی؛ رضا صفری؛ اسماعیل فتاحی

3.

پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 67-78
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی

4.

تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 37-44
مهدی آل بوفتیله؛ سمیرا جدی

5.

جدا سازی تعدادی از باکتری‌های سلولولیتیک بومی و بررسی سیستم آنزیم سلولازی آنها برای تجزیه ضایعات لیگنو سلولزی

دوره 7، شماره 2، آذر 1398، صفحه 113-122
حسین صفاری؛ احمد علی پوربابایی؛ احمد اصغرزاده؛ حسین بشارتی

6.

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 75-90
معصومه الوند؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ شیما کاوه

7.

ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 103-122
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب