آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,106,693
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,159,754

1.

اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ

دوره 35، شماره 4، دی 1401، صفحه 123-130
صابر محمدی؛ احمد قره خانی؛ رضا کاظم پور

2.

تهیه کنسرو از میگوهایی که فاقد ارزش صادراتی می باشند

دوره 6، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1376، صفحه 79-90
مسعود هنرور؛ حسن لامع؛ ناصر ولدنی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب