آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,861,560
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,742,295

1.

Comparison of glutaraldehyde cross linking versus direct Schiff base reaction for conjugation of L-asparaginase to nano-chitosan and improvement of enzyme physicochemical properties

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1804-1821
N. Khounmirzaie؛ M.R. Jalali؛ A. Shahriari؛ M.R. Tabandeh

2.

Effects of chitosan and nano-chitosan as coating materials on the quality properties of largescale tonguesole Cynoglossus arel during superchilling storage

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2242-2257
Rasa Sadat Ghorabi؛ Ainaz Khodanazary

3.

Effects of nanochitosan with and without sodium acetate coating on Pseudomonas fluorescens and the quality of refrigerated rainbow trout filets

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1479-1499

4.

ارزیابی اثرات پوشش نانوکیتوزان بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی ماهی کفشک زبان گاوی (Bloch & Schneider, 1801)دCynoglossus arel در طول نگه‌داری در دمای فرا سرما (دمای 3- درجه سانتی‌گراد)

دوره 32، شماره 2، تیر 1398، صفحه 96-104
رسا السادات غرابی؛ آی ناز خدانظری

5.

بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 133-147
جعفر کمانی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ ودود رضویلر؛ نوردهر رکنی

6.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

7.

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب