آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,009
تعداد مشاهده مقاله27,166,416
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,166,135

1.

استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 10-15
مینا فلاحتگر؛ نگین نصیری؛ شیوا روفی گری حقیقت

2.

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 197-212
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ اردشیر محیط؛ محمدمهدی سوهانی

3.

بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی

4.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

5.

تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 118-123
نجمه شیخ زاده؛ شلاله موسوی

6.

مطالعه اثرات حفاظتی سطوح مختلف عصاره چای سبز (Camellia sinensis) در یک دوره اسپرماتوژنز بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 71-82
سید کمال هاشمیان؛ مرتضی مهری

7.

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب