آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,720
تعداد مقالات30,985
تعداد مشاهده مقاله26,724,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,125,721

1.

بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 29-42
لیلا ناطقی

2.

بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 75-92
رویا باقری؛ پیمان آریایی

3.

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-14
زهرا بیگ محمدی؛ مژده برکتی؛ هدی شهیری طبرستانی

4.

بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 65-78
مریم خامه؛ مسعود هنرور؛ شکوه السادات حامدی

5.

تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 139-150
عیسی بهرامی‌زاده؛ کاوه رحمانی فرح

6.

تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 104-95
حسن رشیدی؛ وحید حکیم زاده؛ ثنا احمدی ناقدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب