آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,028,638
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,493

1.

اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم‌های خون بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 311-326
یونس مولودی؛ محسن دانشیار

2.

اثر عصاره دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بصورت ترکیبی و یا جداگانه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای روده جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 55-66
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی

3.

اثر نسبتهای مختلف سه کود N,P,K بر وزن تر،وزن خشک ، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی Mentha piperita L

دوره 20، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 131-148
مریم نیاکان؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ محمدباقر رضایی

4.

ارزیابی بیان ژن منتون منتول ردوکتاز تحت تاثیر تنش خشکی، شوری و دما در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita)

دوره 29، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 196-206
یوسف محمدی؛ زهرا خورسند نیا

5.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس دو رقم (کولتیوار) از نعناع فلفلی (Mentha piperita)

دوره 6، شماره 1، شهریور 1379، صفحه 13-27
کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ غلامرضا نبی

6.

تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 37-46
میلاد عادل؛ رضا پورغلام؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ مریم قیاسی

7.

تأثیـر کودهـای شیمیـایی بر کمیـت و کیفیـت اسـانس گیـاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخه‌های گلدار)

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1382، صفحه 1-14
مریم نیاکان؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ محمدباقر رضایی

8.

تأثیر نحوه مصرف ریز مغذی‌ها و تراکم بوته بر عملکرد و اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1387، صفحه 1-9
فاطمه حیدری؛ سعید زهتاب سلماسی؛ عزیز جوانشیر؛ هوشنگ آلیاری؛ محمدرضا دادپور

9.

ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399
ریحانه بورد؛ لاله رومیانی

10.

مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار(طراحی جدید)و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی Mentha x piperita L.

دوره 18، شماره 1، اسفند 1381، صفحه 11-22
کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ فاطمه عسگری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب