آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,660,983
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,208,057

1.

Phylogenic typing of Escherichia coli isolated from broilers with collibacillosis in Tabriz, North West of Iran

دوره 68، شماره 1، شهریور 2013، صفحه 43-46
P. Mikaili؛ A. Ameghi؛ J. Shayegh؛ B. Hassani؛ M. Mahmmudzadeh

2.

اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 9-20
اتابک شاددل؛ علی نوبخت

3.

اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 16، مهر 1394، صفحه 19-28
علی نوبخت؛ سیامک قنبری

4.

‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 69-80
سینا دادگر؛ علی نوبخت

5.

اثرات استفاده از سطوح مختلف یونجه و خارشتر با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 179-192
امید اسدی قدیم؛ علی نوبخت

6.

اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 137-152
قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ برومند چهارآئین؛ سید عبداله حسینی

7.

اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 89-108
سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمد رضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

8.

اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 30، خرداد 1398، صفحه 3-12
وجیهه نیکوفرد؛ اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی هرسینی

9.

اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین

دوره 8، شماره 30، خرداد 1398، صفحه 33-42
محمد حسین نعمتی؛ سید عبداله حسینی؛ وحید قاسملو

10.

اثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره‌ی آغازین

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 111-122
محمد حسین نعمتی؛ سید عبداله حسینی؛ وحید قاسملو؛ امیر میمندی پور

11.

اثر جایگزینی آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین® با عصاره شیرین‌بیان و نانوذرات کلوئیدی نقره از طریق تزریق داخل تخم‌مرغی و مصرف این ترکیبات در طی دوره پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 59-76
سلیمه ترکاشون؛ علی اصغر ساکی

12.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 37، اسفند 1399، صفحه 43-58
رضا وکیلی؛ علی نظرزاده

13.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

14.

اثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندام‌های ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 87-98
سعید عابدی؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی

15.

اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 95-110
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی

16.

اثر سطوح مختلف عصاره یوکا و آنتی‌بیوتیک بر بعضی از عملکردهای سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 675-681
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

17.

اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین بر فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 436-445
مریم محمدامینی؛ فرید شریعتمداری؛ سیدعبدالله حسینی

18.

اثر محرومیت غذایی بر زنده‌مانی جوجه‌های گوشتی بعد از عمل جراحی مغز استریوتاکسیک

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 67-72
فرشید حمیدی؛ مرتضی زنده دل

19.

اثر منابع مختلف چربی جیره و جنس بر عملکرد و چگونگی بیان ژن گیرنده متأثر از تکثیرکننده‌های پروکسیزومی نوع گاما (PPARγ) در جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 71-82
الهام بهدانی؛ حمید رضا رحمانی؛ رحمان جهانیان

20.

اثر منبع و سطح منگنز، روی و مس بر عملکرد جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند‌شاخصی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 75-88
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد؛ مهدی امیر صادقی؛ مجید افشار

21.

بررسی اثرات سین‌بیوتیکی و پروبیوتیکی افزودن دو مکمل غذایی به جیره، بر عملکرد و پاسخ-های ایمنی جوجه‌های گوشتی چالش یافته و بدون چالش با سالمونلا تیفی موریوم

دوره 34، شماره 133، اسفند 1400، صفحه 103-116
کامبیز فاضل نیا؛ جعفر فخرائی؛ حسین منصوری یار احمدی؛ کیومرث امینی

22.

بررسی اثرات گیاهان دارویی رازیانه و شیرین‌بیان بر ایمنی، هورمون‌های تیروئیدی و اندام‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 583-590
سیدعبداله حسینی؛ مهدی گودرزی؛ ابوالفضل زارعی؛ امیر میمندی‌پور؛ ابوالحسن صادقی‌پناه

23.

بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 446-459
مینو میرزاوند؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی سحری

24.

بررسی اثر باسیلوس آمیلولیکوفاسیانس بر کاهش اثرات مضر آفلاتوکسین B1 در جیره جوجه های گوشتی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 213-228
منصوره عبدالملکی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد یوسف علیخانی

25.

بررسی تأثیر استفاده از سرکه و آنزیم فیتاز بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 219-230
نسیبه محمدباقری؛ رامین نجفی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب