آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,010
تعداد مشاهده مقاله27,167,202
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,166,781

1.

بررسی اثر اسید اولئیک بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و سد کنندگی فیلم خوراکی ثعلب

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 51-64
محمد اکرامی؛ زهرا امام‌جمعه؛ میلاد محمدی‌کیا

2.

بررسی اثر اسید اولئیک بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و سد کنندگی فیلم خوراکی ثعلب

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 51-64
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ میلاد محمدی کیا

3.

بررسی اثر اسید اولئیک بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و سد کنندگی فیلم خوراکی ثعلب

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 51-64
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ میلاد محمدی کیا

4.

بررسی اسیدهای چرب روغن بذر Moringa peregrina (Forssk.) Fiori از رویشگاه‌های مختلف در استان سیستان و بلوچستان

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 425-432
کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری؛ هاشم کنشلو؛ محمدیوسف آچاک؛ مهدی فرحپور؛ شاهرخ کریمی

5.

تاثیر آلودگی به مگس میوه زیتون بر کمیت و کیفیت روغن ارقام مختلف زیتون

دوره 1، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 21-31
عارف معروف؛ محمدرضا عباسی مزدهی؛ علی اکبر کیهانیان؛ محمدولی تقدسی

6.

تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد

دوره 36، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 724-733
زهرا احمدی؛ داریوش خادمی شورمستی

7.

تأثیر محلول‌پاشی با متانول و تاریخ‌کاشت بر عملکرد میوه، روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی کدو پوست کاغذی (Cucurbita pepo convar. pepo var. styriaca)

دوره 34، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 1023-1034
عطیه نصرالهی؛ ایرج اله دادی؛ مجید قربانی جاوید؛ مرجان سادات حسینی فرد

8.

تغییرات ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه در ارقام پاییزه کلزا در شرایط تنش خشکی

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 66-81
حمید جباری؛ نیراعظم خوش خلق سیما؛ امیر حسین شیرانی راد

9.

شناسایی نشانگرهای مولکولی پیوسته با مقدار اسید اولئیک در کلزای بهاره (.Brassica napus L)

دوره 21، شماره 4، آذر 1384، صفحه 515-529
فرزاد جاویدفر؛ حسن زینالی؛ سیروس عبدمیشانی؛ علی‌اکبر شاه‌نجات بوشهری؛ رضا توکل‌افشاری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب