آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,050,513
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,476

1.

Effect of Phycoerythrin on Antimicrobial Activity and Shelf-life Extension of the Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) at Refrigerator Temperature

دوره 78، شماره 6، بهمن و اسفند 2023، صفحه 1811-1821
B Nowruzi؛ S Jafari Porzani؛ A A Anvar

2.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

3.

اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 15-28
مطهره درود؛ محمد دانشی؛ محمدرضا ناطقی

4.

اثر عصاره‌های طبیعی رزماری (Rosmarinus officinalis L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و هورمون بنزیل آدنین بر روی برخی صفات کیفی و عمر ماندگاری گل‌های شاخه بریده مریم (Polianthes tuberosa L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-28
حیدر سیفی نبی‌آباد؛ مرضیه نیری فرد؛ مهدی شریفانی؛ خسرو پیری

5.

اثر کیتوزان، اسانس زیره (Cuminum cyminum L.) و دارچین (Cinnamomum verum L.) بر برخی صفات انبارمانی و بازدارندگی از رشد قارچ عامل بیماری پوسیدگی خاکستری در گل شاخه بریده رز رقم دلسویتا

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 291-308
نگین فرومند؛ سپیده کلاته جاری؛ وحید زرین نیا

6.

ارزیابی توان تولید و ماندگاری مرغان بومی اصلاح شده استان فارس در مناطق روستایی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 139-148
حسین نوراللهی؛ امان اله صلح جو؛ محمد جواد آگاه؛ عبدالحمید کریمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی

7.

استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی

دوره 2، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 1-6
فرزاد فرزاد گودرزی

8.

بررسی اثر کودهای آلی و زیستی و ماده افزودنی هیدرومکس بر ماندگاری علف‌کش نیکوسولفورون در خاک با استفاده از روش زیست‌سنجی

دوره 17، شماره 2، مهر 1400، صفحه 11-26
ابراهیم ممنوعی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ مهدی راستگو؛ محمد علی باغستانی؛ محمد حسن زاده

9.

بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 139-151
بیگلر خرم؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر

10.

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

11.

بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 75-92
رویا باقری؛ پیمان آریایی

12.

بررسی صفات ماندگاری و رشد در بره‌های شیرخوار افشاری و آمیخته‌های رومانف و افشاری

دوره 11، شماره 43، شهریور 1401، صفحه 3-12
رمضانعلی عزیزی؛ سیما ساورسفلی؛ حسن صادقی پناه؛ آزاده میرشمس الهی؛ مهدی خجسته کی

13.

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

14.

تأثیر پاداکسندگی و زیست‌پادی عصاره‌های الکلی Zataria multiflora Boiss. و Cuminum cyminum L. در پوشش زیست‌فعال بر ماندگاری گوشت مرغ

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 424-433
فریبا ظفرمند کاشانی؛ داریوش خادمی شورمستی

15.

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 29-44
شهین زمردی؛ حمید باباپور

16.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

17.

تأثیر سامانه پلی‌آکریلامید کاتیونی- نانوبنتونیت بر ماندگاری، آبگیری و ویژگی‌های کاغذ بازیافتی از OCC

دوره 29، شماره 3، مهر 1393، صفحه 474-483
حسین جلالی ترشیزی؛ سعیده زارع بیدکی؛ امید رمضانی؛ حمیدرضا رودی

18.

تاثیر سدیم‌تری‌پلی‌فسفات و تتراسدیم‌پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه‌راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 2، تیر 1398، صفحه 84-95
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

19.

تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 31، شماره 2، تیر 1397، صفحه 128-139
جواهر ساکی؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی

20.

تعیین برخی عوامل مؤثر بر طول عمر گاوهای هلشتاین (مطالعه موردی: گاوداری‌های مؤسسه اقتصادی رضوی)

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 131-142
سیدطاها موسوی دامناب؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر

21.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

22.

شرایط بهینه دمایی جهت ماندگاری، تولید مثل و رشد طولی پونتوگاماروس دریای خزر

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 141-150
لیلا یاوری؛ نادر شعبانی پور؛ بهروز حیدری

23.

کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 97-114
شیوا روفیگری حقیقت؛ صنم صفائی چائی‌کار؛ مریم‌السادات متولی جلالی؛ ستاره جوادین دیوشلی

24.

کاربرد پوشش اینولین در حفظ کیفیت گوشت ماهی

دوره 5، پاییز و زمستان 1399، آبان 1399، صفحه 1-10
علی پارسا

25.

کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 63-74
فرزاد قبله؛ اتا سور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب