آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,583,425
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,202,205

1.

اثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیائی خون جوجه‎های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 147-162
کمال افضلی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی

2.

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی میوه برخی ژنوتیپ‌های سنجد عنابی (Elaeagnus angustifolia L. ˊAnabiˊ) منطقه ارومیه

دوره 31، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 116-131
لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ قادر قاسمی

3.

تأثیر استفاده از ضایعات میوه سنجد در جیره‏ فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش‎های لری- بختیاری

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 13-20
فرهاد صمدیان؛ مرتضی کردی؛ محمدجواد اسکندری؛ محمدرضا بحرینی بهزادی

4.

مقایسه تأثیر عصاره میوه سنجد و خمیر حنا با سولفادیازین نقره بر ترمیم زخم تجربی در رت

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 253-260
نوید معزّی؛ حسین نجف‌زاده ورزی؛ سالومه شیرعلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب