آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,896,609
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,757,404

1.

Changes of fatty acid profiles in fillets of Cobia (Rachycentron canadum) during frozen storage

دوره 11، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 204-213
S. Taheri؛ A. A. Motallebi؛ A. Fazlara؛ A. Aghababyan؛ Y. Aftabsavar

2.

Comparison of three different fish species from the Marmara Sea to fulfill daily EPA and DHA needs

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 125-135
Ozkan Ozden؛ Hande Dogruyol

3.

Determination and study the fatty acid contents and their seasonal variations by temperature of a dominant bivalve(Callista umbonella) of Haleh Creek

دوره 15، شماره 3، مهر 2016، صفحه 1134-1143
N. Sajjadi؛ N. Mooraki

4.

Effectiveness of dietary Moringa oleifera leaf powder and extract in the Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)

دوره 22، شماره 3، مرداد 2023، صفحه 547-565
Y. Baniesmaeili؛ A. Akbarzadeh؛ F. Abdollahi؛ M. Niroomand

5.

Effect of dietary canola oil level on the growth performance and fatty acid composition of fingerlings of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

دوره 14، شماره 2، تیر 2015، صفحه 336-349
A Masiha؛ E Ebrahimi؛ N Mahboobi Soofiani؛ M Kadivar

6.

Effect of sex and tissue on fatty acid composition in the meat of Blue Swimming Crab (Portunus pelagicus) from the Persian Gulf, Iran

دوره 15، شماره 2، تیر 2016، صفحه 818-826
M. Javaheri Baboli؛ M. Velayatzadeh؛ L. Roomiani؛ A. Khoramabadi

7.

Effects of different cooking methods on minerals, vitamins and nutritional quality indices of grass carp (Ctenopharyngodon idella)

دوره 18، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 110-123
Sara Golgolipour؛ Ainaz Khodanazary؛ Kamal Ghanemi

8.

Electrochemical harvesting of the marine microalgae, Nannochloropsis oculata: Effect on approximate composition, fatty acid profile, and metals biosorption

دوره 21، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 33-47
M. Shamsaie Mehrgan؛ S.P. Hosseini Shekarabi

9.

Evaluation of Morphological and Fatty Acid Composition of Different Sesame Cultivars

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 87-96
Shadi Khayambashi؛ Hossein Ali Asadi-Gharneh

10.

Fatty acid composition, chemical composition and processing yield of traditional hot smoked common carp (Cyprinus carpio, L)

دوره 15، شماره 4، دی 2016، صفحه 1293-1306
D Ljubojević؛ M Živkov-Baloš؛ M Živkov-Baloš؛ V Radosavljević؛ M Pelić؛ V Đorđević؛ M Živkov-Baloš؛ M Ćirković

11.

Fatty acid composition of tench (Tinca tinca L., 1758): A seasonal differentiation

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2234-2241
Abdurahman POLAT؛ Seval KANDEMİR؛ Bahar TOKUR؛ Gülsün ÖZYURT

12.

Fatty acid profile and assessment of heavy metals content of Sardina pilchardus captured in the Algerian coast

دوره 17، شماره 3، مهر 2017، صفحه 1021-1029
A. Benguendouz؛ K. Bouderoua؛ A. Bouterfa؛ M. Belabes؛ A. Bekada؛ E. Sioriki؛ I. Zabetakis

13.

Growth response and tail-muscle fatty acid quality of Pacific white shrimp, Litopenaeus vannamei (Boone) fed with diets containing different levels of rice protein concentrate

دوره 14، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 188-200
A Oujifard؛ J Seyfabadi؛ A Abedian Kenari؛ M Rezaei

14.

Impact of Tween 80 on Fatty Acid Composition in Two Bacterial Species

دوره 76، شماره 6، بهمن و اسفند 2021، صفحه 1617-1627
G. A Mohammad؛ S Taha Daod

15.

Impacts of different dietary lipid sources on growth performance, fatty acid composition and antioxidant enzyme activity of juvenile Black Sea bream, Acanthopagrus schlegeli

دوره 13، شماره 4، دی 2014، صفحه 796-809
Z Aminikhoei؛ J Choi؛ S Lee

16.

Inhibition of fatty acids profile changes of Cobia (Rachycentron canadum) fillets during frozen storage by packaging under vacuum system

دوره 14، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 275-288
S Taheri؛ A.A Motallebi Moghanjoghi؛ T Taheri؛ S Faraji؛ P Pourashouri

17.

Production and Biochemical Evaluation of Camelina (Camelina sativa L. ) Doubled Haploid Lines

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 خرداد 1402
Abdol Ghaffar Ebadi؛ Danial Kahrizi؛ Hossein Rostami

18.

Production of Fish Chips from Sand Smelt (Atherina boyeri, RISSO 1810) and Determination of Some Quality Changes

دوره 10، شماره 2، تیر 2011، صفحه 218-229
Levent İZCİ؛ Ali GÜNLÜ؛ Ali GÜNLÜ؛ Ali GÜNLÜ؛ Şengül BİLGİN؛ Şengül BİLGİN؛ Şengül BİLGİN

19.

Seasonal Variations of Fat and Fatty Acid Composition in Muscle Tissues of Mediterranean Octopuses

دوره 11، شماره 4، دی 2012، صفحه 724-731
Deniz Ayas

20.

The Effect of Planting Seasons on Quantitative and Qualitative Characteristics of Black cumin (Nigella sativa L.)

دوره 6، شماره 1، تیر 2017، صفحه 27-33
Zeinab Safaei؛ Majid Azizi؛ Gholamhossein Davarynejad؛ Hossein Aroiee

21.

The effect of temperature and different carbon and nitrogen sources on the growth and fatty acid profile of a newly isolated microorganism Aurantiochytrium sp. strain SHY

دوره 19، شماره 6، بهمن 2020، صفحه 3112-3126

22.

The effects of Rosmarinus officinalis essential oil on the quality changes and fatty acids of Ctenopharyngodon idella

دوره 18، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 95-109
laleh roomiani؛ mansoreh ghaeni؛ mahsa moarref؛ Roxana Fallahi؛ Farahnaz Lakzaie

23.

Variation of Main Alkaloids and Fatty Acids among Five Natural Populations of Peganum harmala L. from Iran

دوره 10، شماره 1، تیر 2021، صفحه 45-52
Sepideh Niazi؛ Sattar Tahmasebi Enferadi؛ Hadi Ghaderitabar

24.

اثر کاهش نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر متابولیت های خونی، کاهش التهاب و تعدیل مقاومت به انسولین در گاوهای شیری

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 101-118
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو

25.

اثر محل کاشت بر میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 521-530
رضا امیدبیگی؛ ابوالفضل علی‌رضالو

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب