آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,862,834
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,231,844

1.

اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 15-28
مطهره درود؛ محمد دانشی؛ محمدرضا ناطقی

2.

اثرکمبود آب و برهم‌کنش آن با اسیدآسکوربیک بر مقدار پرولین، قندهای محلول و فعالیت آنزیمهای کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز در سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 466-476
مه‌لقا قربانلی؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی؛ صنم سلیمی‌الیزئی؛ مهدی هدایتی

3.

تاثیر اسید آسکوربیک بر صفات مورفو- فیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در شرایط تنش کم آبی

دوره 39، شماره 4، دی 1402، صفحه 568-588
بهروز اسماعیل پور؛ معصومه مرادی؛ موسی ترابی گیگلو؛ مهسا احدزاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب