آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,002,198
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,151,971

1.

اثرات سطوح اسیدهای آمینه و روش های خوراک دهی بر عملکردو خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 147-160
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

2.

اثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندام‌های ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 87-98
سعید عابدی؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی

3.

اثر کودهای آلی حاوی اسیدهای آمینه، بر کارایی نیتروژن مصرفی و خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند

دوره 30، شماره 2، آذر 1393، صفحه 181-167
حمید نوشاد؛ رحیم محمدیان؛ سمر خیامیم؛ فرحناز حمدی

4.

استفاده از اسیدهای آمینه متیونین، لایزین و آلانین در رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) طی دوره سازگاری به غذای دستی

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 56-71
حمیدرضا پورعلی؛ محمود بهمنی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور؛ علیرضا علیپور

5.

اصول فنی و مدیریت مصرف مواد محرک رشد گیاهی در سیب‌زمینی

دوره 1، سال اول شماره 2، اسفند 1397، صفحه 47-54
رحیم مطلبی فرد

6.

بررسی کشت بساک در گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) و رز مینیاتوری

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 84-100
کیوان مهدوی ماشکی؛ احمد معینی؛ مختار جلالی جواران

7.

تاثیر شرایط رویشگاه بر برخی متابولیت‌های ثانویه، رنگدانه‌های فتوسنتزی، یون‌های معدنی و فعالیت آنتی-اکسیدانی سیاه‌تاغ (Haloxylon aphyllum Iljin)

دوره 27، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 268-277
مهدیه تجملیان؛ حمید سودائی زاده؛ اصغر مصلح آرانی؛ محمد هادی راد؛ محمدعلی حکیم زاده

8.

تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 243-258
پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سارا میرزایی گودرزی؛ نادر پاپی

9.

تأثیر همزیستی اکتومیکوریزایی بر تحمل به خشکی در صنوبر سفیدپلت (Populus caspica)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 11-27
سیده معصومه زمانی؛ محمدابراهیم فراشیانی؛ فرزانه کازرانی

10.

مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 43-61
مهداد مهدابی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب