آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,851,803
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,230,751

1.

بررسی تاثیر صمغ های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 39-52
زینب رفتنی امیری؛ سیدمیثم اکبری؛ مزدک علیمی

2.

بررسی تاثیر‌ صمغ‌های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 39-52
زینب رفتنی‌امیری؛ سیدمیثم اکبری؛ مزدک علیمی

3.

بررسی عناصر معدنی کتیرا در گون سفید Astragalus gossypinus در چهار استان ایران

دوره 14، شماره 1، دی 1381، صفحه 15-23
محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند؛ محبوبه کریمی ستوده؛ قاسم اسدیان؛ پرویز زندی؛ محمود معلمی

4.

بررسی کیفی کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.) در منطقه غرب استان اصفهان

دوره 27، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 668-680
پریسا قمشی‌بزرگ؛ سید محمدرضا وهابی؛ محمد فضیلتی

5.

بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 3، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 1-16
سید مهدی اجاق؛ فاطمه شریعتمداری؛ معظمه کردجزی؛ مهدی عبداللهی

6.

کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد

دوره 2، شماره 1، مهر 1398، صفحه 73-84
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی

7.

مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 85-96
کوثر عقبایی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمدکاظم کوهی؛ نجمه مقیمی؛ نیما بابلانی مقدم؛ رضا تیموری فرد؛ دامون بریری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب