آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,942,106
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,287

1.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

2.

اثر غلظت‌های مختلف مس بر فعالیت‌ آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و ترکیب‌های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (Plantago major L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 544-554
مه‌لقا قربانلی؛ آرین ساطعی؛ سارا نصیری سوادکوهی

3.

اثر مقادیر مختلف نیکل بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و سنتز ترکیب‌های ثانویه در گیاه بنگ‌دانه (Hyoscyamus niger L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 402-413
طیبه حیدری؛ زهرا اسرار؛ فاطمه نصیبی

4.

ارزیابی برخی عوامل مؤثر بر میزان عصاره و ترکیب‌های فنولی پوست سبز گردو (Juglans regia L.)

دوره 27، شماره 3، آبان 1390، صفحه 419-430
مریم رحیمی‌پناه؛ منوچهر حامدی؛ مژگان میرزاپور

5.

ارزیابی ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برگ گونه‌های مختلف گل‌ ماهور (Verbascum L.) در استان آذربایجان‌غربی

دوره 36، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 466-482
سونیا امینی؛ عباس حسنی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی

6.

بررسی اثر تنش خشکی بر ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان در گیاه دارویی کتان (Linum usitatissimum L.)

دوره 27، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 647-658
مه‌لقا قربانلی؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی؛ انوشه ذاکری

7.

بررسی اثر تنش کم آبیاری و منابع کودی بر خصوصیات مورفولوژیکی و ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

دوره 36، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 130-141
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

8.

بررسی برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra L.) در شرایط فصل پاییز و بهار در استان خوزستان

دوره 35، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 991-1001
عاطفه خاکپور؛ مریم ذوالفقاری؛ کریم سرخه

9.

بررسی تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن و ترکیب‌های افزودنی بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی عصاره گیاه بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 34، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 781-793
ادریس رحمتی؛ فاروق شریفیان؛ محمد فتاحی

10.

بررسی تغییرات ترکیب‌های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep.) در غلظت‌های مختلف عصاره‌های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 919-930
مرتضی علیرضایی نقندر؛ مجید عزیزی؛ پریسا طاهری؛ محمدصادق صادقی

11.

تأثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی‌اکسیدانی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در یک خاک آهکی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 25-35
مجید حجازی مهریزی؛ حسین شریعتمداری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ فریبرز معطر

12.

تأثیر کود ورمی‌کمپوست و کود شیمیایی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه سرخارگل Echinacea purpurea (L.) Moench))

دوره 31، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 357-373
سید میثم رضوی‌نیا؛ مجید آقاعلیخانی؛ حسنعلی نقدی بادی

13.

تأثیر ورمی‌کمپوست بر میزان کوئرستین، الئوروپین و عناصر برگ زیتون (Olea europaea L.)

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 38-60
معصومه لایق حقیقی؛ بهلول عباس‌زاده

14.

محتوای ترکیب‌های فنلی و فعالیت آنزیم‌های PAL و PPO گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) با پیش‌تیمار کروناتین تحت سمّیت آرسنیک (As)

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 52-62
سعید زارع ده‌آبادی؛ زهرا اسرار؛ عبدالحمید نمکی شوشتری؛ میترا مهربانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب